Яна Куцарова

  • Съосновател на оптичен център “Приятели”
  • Опит: 23 години
  • Email: office@friendsoptics.com
  • Phone: 0888 795 292
Биография

Яна учи в „Образцов техникум по фина механика и оптика“ от 1991 до 1996г. Веднага след това започва работа в офиса на дистрибуторa за България на стъклата “Essilor”. През 2008г. продължава вече като офис мениджър в официалното представителство на „Есилор“-България.

Яна е на същата отговорна позиция, когато започва работа за дистрибутора на стъклата „Zeiss“ в България. Получава бакалавърска степен по „Финанси“ във „Висш Университет по Застраховане и финанси“, а впоследствие и магистратура „Човешки ресурси“ в УНСС.

От 2017г. е член на екипа на оптика „Приятели“ и е лидер на фирма „Фейт Вижън“ ООД за дистрибуцията на оптични продукти.

Яна работи вече над 25 години в оптичния бранш в България познавайки отлично неговите специфики и особености.

Освен, че е чарът на оптичен център „Приятели“ тя е и нашата памет, като винаги можем да разчитаме бързо и без усилия да ни припомни какъв продукт сме препоръчали на клиента преди 3 години и какво е избрал той.

Ще се радваме да се срещнем с Вас, да обсъдим Вашите зрителни нужди, съобразно ежедневието Ви и да бъдем полезни с нашите препоръки и сервиз. Надяваме се освен клиенти, да останете и наши Приятели!

0888 642 999
запазете час