За отлично зрение - персонализирайте стъклата си

За отлично зрение – персонализирайте стъклата си

Знаете ли, че стъклата на очилата, които избирате, могат да бъдат създадени специално за вас така, че да паснат на любимата ви рамка, да бъдат съобразени със специфичните ви нужди, дори с вашия начин на живот и стил?

Поръчковите стъкла на Nikon се конструират по уникална формула и дизайн, за да осигурят истинско усещане за индивидуалност и ясно виждане. Те се изчисляват с помощта на персонализирана информация, подадена от очния специалист, за да отговорят на индивидуалната потребност от корекция на зрението. Но персонализирането не приключва с това.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИТЕ ЛЕЩИ СЕ КОНСТРУИРАТ СПРЯМО ФОРМАТА НА ОКОТО И ДИЗАЙНА НА РАМКАТА

Рамката на очилата има уникални параметри, които определят точното разположение на стъклата спрямо вашите очите. Това играе важна роля за личното визуално възприятие. Усъвършенстваните оптични стъкла на Nikon се произвеждат спрямо формата и параметрите за монтаж на рамката, което значително подобрява оптичните им характеристики.

NIKON ИЗПОЛЗВА 12 УНИКАЛНИ ПАРАМЕТРИ, ЗА ДА СЪЗДАДЕ ВАШИТЕ ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ СТЪКЛА

Тъй като всеки един от нас има различен начин на живот, то и нуждата ни от стъкла е строго индивидуална. След консултация със специалист от Friends Optics се определят уникалните персонални параметри, които да позволят на Nikon да създадат стъклата, които най-добре да отговорят на вашите специфични нужди.

Очните специалисти отчитат повече от 12 параметъра, които да бъдат използвани за изчисляване дизайна на вашите стъкла Nikon. Тези параметри се предават от цял свят по електронен път до Nikon’s Optical Design Engine – изчислителният център на компанията в Япония. Там се използват за изчисляване и оптимизиране на оптичната формула на повърхността на лещите за вашите очила. След това лещите се произвеждат с помощта на високо прецизни инструменти за дигитална обработка.

Така всеки потребител, който избере персонализирани стъкла на Nikon, получава стъкла, съобразени с личните му потребности и гарантиращи превъзходно зрение. Съветваме ви да посетите професионален очен специалист, който да определи най-добрите и коректни лещи Nikon специално за вас.

0888 642 999
запазете час