Продукти

Диоптрични стъкла

Еднофокусни

Еднофокусните стъкла коригират зрението само за една единствена дистанция: далечна, междинна или близка. С тях е възможно да нямате ясно зрение извън дистанцията, за която са предписани.

В случай, че се нуждаете от корекция на зрението на различни разстояния ще Ви се наложи да имате различен чифт очила за всяко едно от тях.

Бифокални

Бифокалните стъкла са подходящи за хора след 45 годишна възраст. Осигуряват ясно зрение на далеч през горната част на стъклото, а през сегмента в долната част – ясно виждане на близко разстояние (четене).

Преходът между зоните за близо и далече не е плавен, поради което се наблюдава скок на образа.

Ние ще ви предложим най-доброто решение за вас и вашия стил.

Прогресивни

Прогресивните стъкла, наричани още многофокусни или мултифокални, коригират зрението на всички зрителни дистанции: далечна, междинна и близка. Те са подходящи за хора над 45г. възраст с необходимост от корекция на повече от една дистанция. Осигуряват едновременно ясно зрение на всички разстояния, с тях ще може да шофирате, работите на компютър и да четете без да сменяте няколко чифта очила. Прогресивните стъкла осигуряват плавен преход между отделните работни зони без да имат видими разделителни линии или сегменти, т.е околните не биха забелязали, че очилата Ви коригират едновременно зрението на няколко дистанции.

Офисни

Офис стъклата осигуряват повишена зрителна острота на средни и близки разстояния и изключително просторно зрително поле. Когато е особено важно да се видят ясно близки и средно отдалечени обекти, например при работа с компютър.

Най-добрият избор за работа в офис среда, както и за някои професии, които изискват добро виждане на средни разстояния.

Антистрес

Специални стъкла за хора в средна възраст, които подпомагат очните мускули при продължителна работа на близки разстояния. Елиминират симптомите на зрителна умора, парене в очите, главоболие схващане във врата и др.

0888 642 999
запазете час