Емил Куцаров

Биография

Емо учи в „Образцов техникум по фина механика и оптика“ от 1992 и го завършва през 1997г. Следва специалност „Екология“ в НБУ. След отбиване на военната си служба, работи като оптик в продължение на 3 години. От 2002г. е търговски представител във фирмата ексклузивен дистрибутор за България на стъклата „Essilor“, а при учредяването на директно представителство на френската фирма през 2008г., Емил е вече на позицията мениджър продажби стъкла. От 2012г. той е назначен за съуправител на фирмата ексклузивен дистрибутор за България на стъклата „Zeiss“.

От 2017г. е съосновател на любимият ни проект – оптичен център „Приятели“, както и на фирма „Фейт Вижън“ ООД, дистрибутираща оптични продукти на територията на България.

През всички тези 23 години Емил се утвърждава като един от водещите оптици в България. Преминал е през много обучения и курсове във водещи световни оптични фирми и е лектор и трейнър при презентации и обучения в оптичния бранш. Със своята работа допринася за популяризирането на едни от най-иновативните продукти на българския пазар – прогресивните стъкла.

Член е на „Национална асоциация на българските оптици и оптометристи“.

  • Съосновател на оптичен център “Приятели”
  • Опит: 23 години
  • Email: office@friendsoptics.com
  • Phone: +359 888 642 999
0888 642 999
запазете час