Количка 0

Вход

Запомни ме

Създаване на профил

Създаване на профил

Съгласен съм личните ми данни да бъдат събрани и използвани за маркетингови цели*

Съгласен съм със събирането, разкриването или обработването на личните ми данни за целите на профилирането*

Създавайки акаунт, вие приемате нашите Общи условия и потвърждавате, че сте прочели нашата Политика за поверителност

Промяна на паролата

Въведете имейл адреса си по-долу, за да получите връзка за възстановяване на паролата си.

Вашите права

Нашият сайт използва "бисквитки", малки текстови файлове, съхранявани на вашето устройство, за да подобри потребителското изживяване. Тези файлове са безвредни и са от решаващо значение за поддържането на безпроблемна среда за пазаруване.

Използването на бисквитки от наша страна е в съответствие с чл. 4а от Закона за електронната търговия (ЗЕТ) и чл. 6, параграф 1, буква е) от ОРЗД.

Предпочитате да не използвате бисквитки?

Можете да се откажете, като настроите браузъра си да ви предупреждава за опити за съхранение на бисквитки. Отказът може да повлияе на функционалността на сайта.

Поверителността на личните Ви данни е наш приоритет, а удобството Ви при навигацията в сайта е наша цел.

Строго необходими

Искаме да ви информираме за "строго необходимите" бисквитки, които са неразделна част от нашата платформа. С достъпа си до нашия сайт вие по същество приемате тези бисквитки, тъй като те са от основно значение за правилното функциониране на нашите услуги и са задължителни в нашите системи.

 

Тези основни бисквитки осигуряват сигурно и непрекъснато преживяване, като поддържат основни функции и запазват целостта на работата на нашата платформа.

 

SkyPrime Platform: Осигурява основните функционалности, с които взаимодействате пряко, като гарантира надеждно и ефективно пътуване на потребителите.

 

SkyPrime Analytics: Защитава стабилността на платформата, като следи показателите за производителност и анализира взаимодействията на потребителите с цел непрекъснато подобряване на качеството на услугите.

 

Тези "бисквитки" не проследяват лична информация и служат само за осигуряване на безпроблемно и сигурно онлайн изживяване. Поради съществената си роля те остават активни, за да поддържат отличната работа, която очаквате от нашата платформа.

Ефективност

Ограничаването на бисквитките може да намали функционалността на сайта. Използваме бисквитки като Google Analytics, за да разберем поведението на посетителите и да подобрим работата ви, без да улавяме лична информация.

Приемането на тези бисквитки ни помага да осигурим по-гладко и по-сигурно пътуване на потребителите.

Функционалност

Деактивирането на бисквитките може да повлияе на работата на уебсайта. За по-голяма яснота използваме незадължителни бисквитки:

AddThis social sharing: Позволява лесно споделяне на съдържание в социалните медии.

Remember me: Безопасно съхранява данните за вход за бъдещи посещения.

Те подобряват вашето преживяване, като осигуряват ефективна навигация и персонализирани взаимодействия.

Таргетиране

Ограничаването на "бисквитките" може да попречи на оперативната ефективност на нашия уебсайт. Ние ценим прозрачността и искаме да ви информираме за някои незадължителни бисквитки, които влияят на вашето преживяване:

Facebook Ads: Адаптира рекламата въз основа на вашите предпочитания и взаимодействие.

Retargeting: Отново ангажира заинтересовани клиенти с подходящо съдържание.

Glami: Подобрява изживяването при пазаруване с персонализирано модно съдържание.

Тези "бисквитки" имат за цел да оптимизират вашето сърфиране и пазаруване, като предоставят съдържание, което отговаря на вашите предпочитания.

Декларация за съгласие с Политиката за поверителност на КУЦАРОВ И БЛАГОЕВ ООД

Защитата на личните данни и опазването на личната и финансовата информация на нашите клиенти ни е особено важно. Затова обработваме Вашата информация изключително въз основа на приложимото законодателство, конкретно Общия регламент 2016/670 (по-известен като GDPR), Закона за защита на лични данни ( ЗЗЛД ) и Закона за електронната търговия ( ЗЕТ ). Моля, разгледайте тази декларация, в която Ви информираме за най-важните аспекти от обработването на Вашите данни от страна на "КУЦАРОВ И БЛАГОЕВ" ООД  (последващо Ние или Дружеството). В тази декларация ви информираме за най-важните аспекти от обработването на Вашите данни на нашия уебсайт. С нея също така Ви информираме за сроковете и правните основания да събираме, обработваме, съхраняваме, използваме, унищожаваме и защитаваме личната Ви информация, доколкото с нея Вие не ни давате изричното си съгласие да вършим това.

На какво основание се обработват личните ви данни?

Обработваме Лична информация само когато имаме правно основание за обработването, както следва:
•    Да изпълним задълженията си по Вашия трудов договор с нас (член 6, параграф 1, буква б) от GDPR);
•    За тясно свързани цели, като обработка на плащания и управление на финансови сметки, управление на договори, администриране на уебсайтове, непрекъснатост на дейността и възстановяване при аварии, сигурност и предотвратяване на измами, корпоративно управление, отчетност и съобразяване със закона;

Можем да обработваме Вашата лична информация и за целите на собствените ни легитимни интереси или за легитимните интереси на други лица, при условие че обработването не е и няма да наруши Вашите права и свободи. По-специално, ще обработваме Вашата лична информация, за да:
•    Защитим Вас, нас или други лица от заплахи (като заплахи за сигурността или измама);
•    Осъществяваме и контролираме нашите бизнес процеси, например за контрол на качеството, консолидирано отчитане и обслужване на клиенти;
•    Възстановяваме информация в случай на авария;
•    Управляваме корпоративни сделки, като сливания или придобивания.

Какво се случва с данните Ви, след като се свържете се нас?

Когато ни пишете чрез формуляра на нашия уебсайт или ни пращате имейл, ние съхраняваме данните Ви за периода, необходим за обработване на искането Ви, както и за да отговорим на Ваши последващи въпроси. Няма да споделяме тази информация с трети лица без Вашето изрично съгласие!

Съхраняване на Вашите данни

Обръщаме внимание, че с цел облекчаване на процеса по поръчка и покупка, както и последващото изпълнение на договора с Вас, съхраняваме Вашия IP адрес, както и Вашите имена, адрес, имейл адрес и данни за използваното от Вас платежно средство, например номер на кредитната Ви карта. В случай, че използвате покупка на кредит, данните за Вашата лична карта се получават директно от банката, предоставяща кредита. Същите не се обработват и не се съхраняват от „Куцаров и Благоев“ ООД.

Предоставените от Вас данни са ни нужни, за да изпълним своите преддоговорни или договорни задължения спрямо Вас. Не предоставяме тези данни на трети лица, с изключение на обработващия плащането доставчик на платежни услуги (Уникредит Булбанк), куриерската фирма, с която Ви доставяме покупката, нашия счетоводител и Скай Прайм ЕООД, които са наш обработващ данни съгласно GDPR, и с които имаме съответния договор.

При незавършена поръчка оставяме въведените по нея данни за 30 дни и си запазваме правото да Ви информираме периодично за нейния статус, съответно за Вашите опции вследствие на това. При завършена поръчка и изпълнен от наша страна договор на основание чл. 6, ал. 1, букви (а) и (б) от GDPR съхраняваме всички данни по правоотношението до изтичане на предвидения в чл. 12 от Закона за счетоводството (ЗСч) 10-годишен срок.

Използване на опцията за отказ („Opt-out“)

Ако по някаква причина желаете да откажете услугите, които предоставяме чрез гореизброените „бисквитки“, трябва да посетите секция „Упражни правата си!“ на нашия сайт и да следвате посочените там стъпки.

Информационен бюлетин (Нюзлетър)

Можете да се абонирате за нашия нюзлетър, като попълните формуляра на нашия сайт. За тази цел се нуждаем от Вашия имейл адрес и съгласието Ви да Ви пращаме съответните съобщения.

След като се регистрирате за нашия нюзлетър/мейлинг, ще ви изпратим потвърдително съобщение с линк, с чиято помощ да потвърдите регистрацията.

Можете да се откажете от абонамента си за нашия нюзлетър по всяко време. Моля, изпратете отказа си на следния електронен адрес: office@friendsoptics.com или използвайте бутона „отпиши ме“. Веднага след това ще заличим данните Ви във връзка с изпращането на нашия нюзлетър.

Какви са правата Ви като субект на данни? 

Съгласно Регламента имате право на:
a)    Достъп до Вашите лични данни –
можете да поискате да получите личните си данни, които се обработват в лесно разбираема форма, заедно с подходяща и разбираема информация относно тяхното обработване;
b)    Коригиране – в случай, че данните Ви са неточни, можете да поискате да бъдат редактирани;
c)    Изтриване на лични данни (правото „да бъдеш забравен“) – можете да подадете искане вашите лични данни да бъдат изтрити. Моля, имайте предвид, че това право не е абсолютно и може да бъде ограничено с оглед на изпълнението на задължения, предвидени в закона или легитимен интерес. Във всеки случай, ако обработваме Вашите данни въз основа на съгласието Ви, ние сме задължени да изтрием или върнем данните при оттегляне на Вашето съгласие;
d)    Ограничение на обработката – ако сте възразили срещу точността на личните Ви данни или легитимността на обработването им, или имате нужда от тях, за да установите, упражните или защитите правни претенции, можете да поискате обработването на Вашите данни да бъде ограничено;
e)    Преносимост на личните данни между администраторите – когато обработването се основава на договорно задължение или споразумение и когато се извършва автоматично, имате право да получавате личните си данни в структуриран, широко използван и машинно четим формат, както и правото Вашите лични данни да бъдат предоставени на друг администратор на лични данни, когато това е технически осъществимо;
f)    Възражения срещу обработването на личните Ви данни – можете да възразите срещу обработването на личните Ви данни, ако те се обработват въз основа на законния ни интерес;
g)    Имате право да предотвратите взимането на решение за Вас от нас въз основа на автоматизирана обработка или профилиране – ние не можем и не бихме взели решения за вашата работа въз основа на автоматизирана обработка на информация или профилиране;
h)    Право на защита чрез съдебно или административно производство – в случай, че считате правата си съгласно GDPR за нарушени, имате право да подадете жалба пред компетентния административен орган в страната, в която се намира нашето юридическо лице, както е посочено в точка 9 по-долу.

Как можете да защитите правата си, ако ги считам за нарушени?

Имате право, предоставено от GDPR, да подадете жалба до компетентния надзорен орган и пред компетентните съдилища на държавите членки по обичайното Ви местопребиваване, местоработата или мястото на предполагаемото нарушение, ако считате, че обработването на лични данни, свързани с Вас, е в нарушение на разпоредбите на GDPR.

Комисия за защита на личните данни:

Адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” 2
GPS координати: N 42.668839 E 23.377495
Електронна поща: kzld@cpdp.bg 
Интернет страница: www.cpdp.bg

Свържете се с нас по един от следните начини:

„Куцаров и Благоев“ ООД, данни за контакт: 
гр. София, бул. Ген. Михаил Д. Скобелев 54, Оптичен център „Приятели“, office@friendsoptics.com, +359 888 642 999, Емил Куцаров
Може да актуализираме периодично настоящата Политика за поверителност. Може редовно да проверявате Политиката, за да сте сигурни, че сте наясно с най-актуалната версия. Всички направени промени ще влязат в сила на „Дата на изменение“, посочена в изменената Политика за поверителност.

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ТАЗИ ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И Я, ПРОВЕРЯВАЙТЕ РЕДОВНО В СЛУЧАЙ НА ПРОМЕНИ.